Nogometna akademija

V naši nogometni šoli pridno trenira preko 200 otrok in mladostnikov, ki so razvrščeni v 12 selekcij od U6 do U19. Treningi potekajo tekom tedna na treh lokacijah, in sicer na Godešiču, v Gorajtah in v Puštalu. Treningi pri najmlajših potekajo dvakrat tedensko, starejše selekcije trenirajo trikrat na teden. Posamezen trening traja približno 2 uri in poteka pod vodstvom izšolanega trenerja. Tekmovanja se odvijajo ob vikendih.

Kvalitetno delo naše mladinske šole potrjujejo odlični dosežki naših selekcij ne le na regijskem ampak tudi na državnem nivoju.

Ob koncu sezone, v mesecu juniju, v sodelovanju z našim najboljšim nogometašem Janom Oblakom NK Škofja Loka organizira tudi turnir za mlade nogometaše do 12 leta. Na turnirju tekmuje preko 120 klubov, katerih barve brani preko 1400 mladih nogometašev.

Prijave in vpis (deklic in dečkov) v nogometno šolo NK Škofja Loka bodo potekale od 20.8.2016 do konca septembra ali do zapolnitve mest.

Dragi starši naših bodočih upov, verjamemo da vas zanima vse okoli poteka treningov vaših otrok. Vse podrobne informacije dobite na telefonu ali po elektronski pošti pri koordinatorju nogometne šole, trenerju Sandiju Hirkiču.

Telefonska številka:  040 525 589

E-mail:  sandi.hirkic1234@gmail.com


KODEKS trenerjev, igralcev in staršev

nogometna_sola_logo