Pazite pri vpisu otrok v nogometno šolo

POZOR! Pred dnevi se je v našem okolju pojavila še ena Nogometna šola Škofja Loka, ki organizira in vabi na vadbo najmlajše.

Obveščamo vas, da ta nogometna šola ni povezana z našo, ki je nastala kot plod sodelovanja med tremi nogometnimi klubi v občini Škofja Loka: NK Škofja Loka, ŠD Polet – Sv. Duh in ŠD Kondor Godešič in pod tem imenom uspešno deluje že vrsto let, v njej pa delujejo selekcije od najmlajših (U6) do mladincev (U19).

Naši igralci, ki izhajajo iz tega organiziranega pogona v okviru Nogometnega kluba Škofja Loka, v vseh kategorijah dosegajo vedno boljše rezultate, zato jih uspemo srečati tudi v višje rangiranih klubih po Sloveniji.

Za vsa dodatna pojasnila glede vadbe in vpisa v Nogometno šolo Škofja Loka lahko kontaktirate koordinatorja selekcij Sandija Hirkića (sandi.hirkic1234@gmail.com).

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>