POROČILO JESENSKEGA DELA SEZONE 2017/18 selekcije U15

Po končanem jesenskem delu tekmovanja naša selekcija U15 deli prvo mesto na lestvici v 1. Gorenjski ligi U15 skupaj z ekipami Nk Sava in Nk Britof.
Ekipa je začela priprave na sezono že v prvih dneh meseca avgusta in z velikim številom treningov dočakala prve tekme.
Po uvodnih tekmah in dobri igri naših fantov, v drugi polovici sezone so odigrali nekoliko slabše kar se je poznalo tudi pri nekaterih rezultatih.
Imeli smo težave z sestavljanjem ekipe na dveh ali treh tekmah zaradi poškodb in odsotnosti nekaterih igralcev.
” Z delom in odnosom večine fantov na treningih sem zelo zadovoljen, po drugi strani pa bodo nekateri igralci v prihodnjem obdobju morali spremeniti svojo miselnost do nogometa in še več truda vložiti na treningih in tekmah za večji napredek.
Čas do spomladanskega dela tekmovanja moramo izkoristiti za odpravljanje nekaterih tehničnih napak pri določenih igralcih, poskušali bomo izboljšati individualno in skupinsko taktiko, moštveni duh v ekipi dvigniti na višji nivo in pripravljeni ter bolj samozavestni dočakati prve tekme v drugem delu sezone.

Trener Sandi

Ekipi U15 želimo veliko uspeha in nogometne sreče v nadaljevanju sezone!

Nk Škofja Loka- Medvode
Športni pozdrav!


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>