Turnir Medvode U-12

Včeraj smo bili na turnirju v Medvodah, kot sedaj že drugo leto. Lani smo bili zmagovalci v kategoriji U13. To leto smo se odločili narediti dve ekipi, kar se da enakovredni, s ciljem igranja vseh igralcev naše kategorije.
Razdelili smo se v ekipo Loka Medvode modri ter Loka Medvode Rumeni. Obe ekipi sta v skupinskem delu dali svoj trenutni maksimum in se prebili v nadaljevanje turnirja. Kasneje je Modra ekipa moral priznati premoč nasprotni ekipi in tako končati tekmovanje. Za prikazano si vsi zaslužijo najvišjo oceno.
Ekipa Rumenih, pa je nadaljevala v ritmu iz skupinskega dela ter v nadaljevanju prišla vse do finala, kjer se je pomerila s Hrvaško ekipo Škola Nogometa 1. Gol. Ekipa iz Hrvaške je bila zelo kvalitetna z dobrimi posamezniki. A v finalu naši Rumeni družini ni mogla prizadejati poraza. Še več, zasluženo smo jih premagali in tudi v tem letu osvojili vrh turnirja v Medvodah, tokrat s selekcijo U12.
Fantje v tej selekciji so resnično kohezivno dobro uravnovešeni, pozna se jim, da dobro sodelujejo, poznajo vsak svoje naloge na igrišču, kemija med njimi je prava. Poleg vseh naštetih atributov pa jih krasi tudi volja do trdega delja, učenja in poslušanja, ki je poleg nespornega znanja, pogoj za doseganje takih ali podobnih rezultatov. Iz srca jim čestitam, za njihov vložek in prispevek. Bravo!

Jalen


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>