ČLANI IN MLADINCI PRIČELI S PRIPRAVAMI NA NADALJEVANJE SEZONE 2023/24

In končno se je spet začelo… Fantje članske in mladinske ekipe so po dveh mesecih zimskega premora spet skupaj! Po uvodnem sestanku in treningu 16.1 so fantje pričeli s pripravami na spomladanski del sezone  3. SLO lige ZAHOD in 2. SLO mladinske lige ZAHOD. Vodstvo kluba je še pred prvim uradnim treningom opravilo sestanek, kjer so skupaj začrtali cilje projekta Pomlad 2024.

Do sedaj so fantje opravili 6 treningov in odigrali po eno prijateljsko tekmo. Članska ekipa je igrala proti ekipi Nk Arne Tabor 69, ki tekmuje v 1. ligi MNZ Ljubljana, mladinska ekipa se je pa pomerila proti vrstnikom Nk Vrhnika, ki prav tako tekmujejo v 2. SLO mladinski ligi ZAHOD.

Po trenažnem načrtu bo večji del priprav ekipa opravila v sklopu športnega parka Gorajte v Sv. Duhu in v fitnesu v športni dvorani Poden. V tekmovalnem delu pa se bo ekipa preselila na igrišče z naravno travo v športni park Puštal.

Strokovni štab je trenutno predvidel še po štiri pripravljalne tekme za člansko in prav tako štiri za mladinsko moštvo.

Že na uvodne treninge je prišlo nekaj novih igralcev, ki se želijo na pripravah dokazati in priboriti mesto v ekipi.Lahko pa pričakujemo, da se bo do konca prestopnega roka priključilo še nekaj igralcev, ki bodo na razpolago članskemu in mladinskemu trenerju.

O tem več v prihodnjih dneh.

Športni pozdrav!