Postani nogometni sodnik/sodnica !

Kljub naši “majhnosti” in pravljični uvrstitvi naših nogometnih junakov na letošnje Evropsko prvenstvo v Nemčiji, Slovenija piše mnoge zgodbe o uspehu tudi med nogometnimi sodniki.

Ste vedeli, da slovenski nogometni sodniki redno delijo pravico na vseh najpomembnejših evropskih in svetovnih tekmovanjih? V letošnjem zaključku klubske nogometne sezone bomo na finalu lige prvakov med ekipama Real Madrid : Borussia Dortmund, na delu videli slovenske sodnike.1.6.24 je na kultnem Wembleyu čast glavnega sodnika pripadla Slavku Vinčić. Vinciču bosta na igrišču pomagala Tomaž Klančnik in Andraž Kovačič, v sobi za VAR bo Nejc Kajtazović ( iz Kranja, spodaj na sliki ) s pomočnikom Radom Obrenovićem.

Bi se tudi ti preizkusil ali preizkusila kot nogometni sodnik? Si starejši ali starejša od 16. let? Imaš željo bolj podrobno spoznati nogometna pravila? Prijavi se na brezplačni sodniški tabor in nadgradi svoje nogometno znanje. NZS bo 23.6.2024, v sodelovanju z našim NK Škofja Loka, organizirala poletni sodniški tabor za vse interesente.

Prijave zbiramo na:

MATANOVIĆ Josip ( predstavnik NK Škofja Loka), 031 416 785 ali nklocan.josipm@gmail.com

DOBRUN Žiga ( vodja sodniškega oddelka NZS ), 051 394 737 ali ziga.dobrun@nzs.si