Praznovanje 90-letnice nogometa

V nedeljo smo skromno praznovali velik jubilej, 90 let nogometa v Škofji Loki. Gostitelji so bila tri društva, ki delujejo v Škofji Loki. NK Kondor, NK Polet in NK Škofja Loka
Na prazniku nogometa se je igral nogomet in poleg veliko dobre volje so se obujali spomini, rezala se je torta, dišalo je po hrani, skratka preživeli smo lepo popoldne. Povabljeni so bili vsi športni delavci in tudi športniki iz drugih športov, nekdanji uspešni športniki in funkcjonarji. Še posebej pomembni so nam pedagoški delavci, ki usmerjajo otroke v šport. Gesta je bila za ta prostor nekoliko nenavadna, saj se tudi v drugih športnih panogah vedno ne vidi daleč ven iz svojih okvirov. Vendar začeli smo v tej smeri prebijati led in upamo, da se bo ta praksa športnega povezovanja nadaljevala. Sedaj smo vsi potrebni dopusta in gremo v 91. sezono nogometa v Škofji Loki. V avgustu se zopet vse začne, ko začnejo trenirati starejše selekcije, malo kasneje pa tudi mlajši.
Želimo vam prijetne in sproščene počitnice, ko pa trenerji pokličejo na trening se pa upam zdravi in dobre volje vidimo.
Športni pozdrav!
https://www.facebook.com/nkskofjaloka/?ref=bookmarks